Prijskamp 2019
Uitslag reeksen
Beste shetlandvrienden,

Onze vereniging organiseert voor de 33e keer haar internationale ponyprijskamp en 3e internationale bontenkeuring. Een primeur in België !!!

Wanneer ? Zondag 14 juli 2019
Waar ? LRV Terreinen/Keiheuvel te Balen (17e Escadron Lichtvliegwezenlaan)
INKOM GRATIS !!!

Voor de kinderen is er een springkasteel en tussen 14u-15u krijgen alle aanwezige kinderen een gratis geschenk.
Om de shetland pony ook bij de jeugd te laten aanspreken organiseren we dit jaar een speciale reeks voor de kinderen.
Zij zullen hun pony zelf voorstellen, uiteraard onder begeleiding van een volwassene.
Alle kinderen ontvangen een medaille en een mooie prijs voor hun deelname.
De reeksen van de bontenkeuring, de mini’s en voor kinderen worden dooreen verwerkt in onze prijskamp.

Er worden mooie geldprijzen voorzien alsook een beker voor de dagkampioenen.
Iedere deelnemer ontvangt trouwens een mooi aandenken.
De eerste drie van elke reeks ontvangen elk een medaille en elke deelnemer krijgt ook een geldprijs : de eerste 20 €, de tweede 15 €, de derde 10 € en vanaf de vierde iedereen 5 €

U schrijft toch ook in? Vul het inschrijvingsformulier in en vergeet zeker de schofthoogte niet te vermelden alsook het geslacht van uw veulen (hengst of merrie)

Voor deelname aan de super minimaat dient uw pony over stamboekpapieren te beschikken. Aan alle andere reeksen kan deelgenomen worden met pony’s met of zonder stamboekpapieren.

Inschrijvingsgeld : 3.00 €/pony

Maak een keuze op het inschrijvingsformulier aan welke categorie u wenst deel te nemen met uw pony (ofwel traditionele keuring ofwel bontenkeuring)

Inschrijven kan tot 30 juni 2019

Denk eraan : laattijdige inschrijvingen en/of betalingen worden niet aanvaard.
Het bestuur van “De Shetland Pony Vereniging” hoopt u te mogen verwelkomen!
Uitslag tombola