Prijskamp 2018
Inschrijvingsformulier prijskamp 2018
Beste shetlandvrienden,

Onze vereniging organiseert de 32e editie van haar internationale ponyprijskamp en 2e internationale bontenkeuring. Een primeur in België !!!

Wanneer ? Zondag 8 juli 2018
Waar ? LRV Terreinen/Keiheuvel te Balen

INKOM GRATIS !!!

Voor de kinderen is er een springkasteel, een schminkstand/glittertattoo’s en een viskraam voorzien.

Aangezien vorig jaar de bontenkeuring na de gewone ponyprijskamp werd gehouden, wordt deze dit jaar in de prijskamp verwerkt.

Er worden mooie geldprijzen voorzien alsook een beker voor de dagkampioenen.
Iedere deelnemer ontvangt trouwens een mooi aandenken.
De eerste drie van elke reeks ontvangen elk een medaille en elke deelnemer krijgt ook een geldprijs : de eerste 20 €, de tweede 15 €, de derde 10 € en vanaf de vierde iedereen 5 €

U schrijft toch ook in? Vul het inschrijvingsformulier in en vergeet zeker de schofthoogte niet te vermelden alsook het geslacht van uw veulen (hengst of merrie)

Voor deelname aan de bontenkeuring en super minimaat dient uw pony over stamboekpapieren te beschikken. Aan alle andere reeksen kan deelgenomen worden met pony’s met of zonder stamboekpapieren.

Inschrijvingsgeld : 2,50 €/pony

Maak een keuze op het inschrijvingsformulier aan welke categorie u wenst deel te nemen met uw pony (ofwel traditionele keuring ofwel bontenkeuring)

Inschrijven kan tot 24 juni 2018

Denk eraan : laattijdige inschrijvingen en/of betalingen worden niet aanvaard.

Het bestuur van “De Shetland Pony Vereniging” hoopt u te mogen verwelkomen!