Prijskamp 2017
Uitslag tombola
Uitslag reeksen wedstrijd
Prijskamp Balen 2017

Op 9 juli 2017 organiseerde onze vereniging voor de 31e keer haar jaarlijkse internationale shetland pony prijskamp en 1e internationale bontenkeuring te Balen.
Deze ging door op de LRV terreinen (17e Esc.Lichtvliegwezenlaan) Keiheuvel
Er was een grote opkomst van deelnemers en pony’s.
De wedstrijd startte om 9u30 onder een zonovergoten terrein.

Er was net als vorig jaar een extra reeks voor pony’s van 70 cm en minder (mini maat). Enkel voor pony’s met stamboekpapieren.
De reeksen voor de bontenkeuring werden integraal gesponsord door :

Shetlandstal van ’t Klaverbos/Bosmans Marc en Shetlandstal Het Meerveld/Engels Kristof

Voor de kinderen waren er een springkasteel, een schminkstand/glittertattoo’s, een viskraam en kleurplaten.
De kinderen die een kleurplaat inkleurden kregen bij inlevering allemaal een mooie attentie en voor 1 € kon men mooie speelgoedprijzen vissen (altijd prijs !!!)
Er waren ook diverse standen : paardenartikelen, découpage, macramé, geitenkaas en honing.
Een fotograaf maakte mooie sfeerbeelden op het terrein en je kon tegen betaling een mooie foto van je kind laten maken (tussen-of met de pony’s)
Tijdens de middagpauze kon het publiek genieten van een show met shetlandpony’s (dressuur, kunstjes en rijden met koets) die werd verzorgd door de familie Schaus.

Om onze kassa te spijzen, organiseerden wij ook een tombola waarmee je mooie prijzen in de wacht kon slepen
Omstreeks 17u30 liep de pony prijskamp op zijn einde en konden we bij een drankje tevreden terugblikken op een geslaagde dag.

Wij danken alle deelnemers, sponsors, helpers, vrienden en sympathisanten voor uw deelname en steun aan onze vereniging.

Wij hopen u volgend jaar terug te mogen verwelkomen !!!!!