Prijskamp Balen 2016

Op 10 juli 2016 organiseerde onze vereniging voor de 30e keer haar jaarlijkse pony prijskamp te Balen.
Deze ging door op de LRV terreinen (17e Esc.Lichtvliegwezenlaan) Keiheuvel
Er was een grote opkomst van deelnemers en pony’s.
De wedstrijd startte om 10u00 onder een zonovergoten terrein.

Op vraag van enkele leden was er dit jaar ook een extra reeks voor pony’s van 70 cm en minder (mini maat)
Deelname aan deze reeks was enkel voor pony’s met stamboekpapieren.

Voor de kinderen was er een springkasteel en een clown.
De kinderen konden ook een tekening maken of een kleurplaat inkleuren en kregen bij inlevering allemaal een mooie attentie.
Er waren diverse standen : paardenartikelen, découpage, stoelenvlechter, geitenkaas en honing, pluimveetentoonstelling met knuffelhoek, roofvogeltentoonstelling.
Tijdens de middagpauze kon het publiek genieten van een roofvogelshow dewelke werd gegeven door “De Roofvogelranch”.

Om onze kassa te spijzen, organiseerden wij ook een tombola waarmee je mooie prijzen in de wacht kon slepen.

Aangezien de zon van de partij was hadden we geen gebrek aan publieke belangstelling. Er was een grote opkomst van kijklustigen.

Wij kunnen dan ook niet anders dan tevreden terugblikken op een geslaagde pony prijskamp.
Wij danken alle deelnemers, sponsors, helpers, vrienden en sympathisanten voor uw deelname en steun aan onze vereniging.
Wij hopen u volgend jaar terug te mogen verwelkomen !!!!!

Prijskamp 2016
Sponsors natura