Ledenfeest 2019
Op 23 februari 2019 omstreeks 19u00 waren alle leden, familie, vrienden, sympathisanten…. uitgenodigd in manege Woutershof te Kuringen om deel te nemen aan ons jaarlijks ledenfeest.
Na een glaasje bubbels of fruitsap en de verwelkoming door onze voorzitter kon iedereen zich tegoed doen aan een uitgebreid warm en koud buffet en een overheerlijk dessertenbuffet.

De Belgische kampioenen werden gevierd door onze vereniging.
Zij ontvingen een trofee, hun kampioenslint in de Belgische kleuren en een getuigschrift voor hun kampioen pony.

Het raden van het gewicht van de korf, die rijkelijk gevuld was met bieren, was een groot succes.
De korf werd ter plaatse gewogen en Jos Blokx was de gelukkige winnaar.
Ook de 2 daarop volgenden werden beloond. Zij kregen een geschenktasje met een aantal biersoorten in als troostprijs.

Onze vaste DJ van dienst, DJ “Quadro”, zorgde dat we onze beentjes wat konden strekken..
Omstreeks 1u30 liep het feest op zijn laatste beentjes en konden we terugblikken op een toffe en aangename avond.
Wij hopen dat u ook genoten hebt van deze avond en u volgend jaar terug mogen
verwelkomen.