Ledenfeest 2018
Beste ponyliefhebbers,

Wij hopen u op zaterdag 24 februari 2018 omstreeks 19u00 te mogen verwelkomen op ons jaarlijks ledenfeest.
Dit zal doorgaan in manege “Woutershof” (Stevoortse Kiezel 100 te 3511 Kuringen)

U zal er onthaald worden met een glaasje bubbels.
Vervolgens is er een ruime keuze uit koud- en warm buffet en een uitgebreid dessertenbuffet mag natuurlijk ook niet ontbreken.
Het muzikale gedeelte zal verzorgd worden door “DJ Quadro”.
U kan uw verzoeknummertjes aan onze DJ aanvragen. Hij zal (in de mate van het mogelijke) graag aan uw wensen tegemoetkomen.

Dit alles kunnen wij u aanbieden aan de zeer democratische prijs van :

40 € voor leden, inwonende gezinsleden en kinderen -12 jaar
Voor niet-leden geldt het tarief van 45 €

Onze Belgische Kampioenen 2018 worden traditiegetrouw gevierd en ontvangen van onze vereniging een mooi aandenken, een lint en er wordt aan hen ook een award uitgereikt.

Alle deelnemers die een 1e plaats behaalden en alle dagkampioenen van onze ponyprijskamp 2017 worden ook beloond. Zij ontvangen een welverdiende oorkonde.

Breng gerust familie, vrienden en kennissen mee. Hoe meer volk, hoe meer vreugde !

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen !!!

Viviane Lauryssens

Inschrijving ledenfeest 2018