Ledenfeest 2018
Op 24 februari 2018 omstreeks 19u00 verzamelden tal van leden, familie, vrienden, sympathisanten…. in manege Woutershof te Kuringen om te genieten van ons jaarlijks ledenfeest.
Na een glaasje bubbels of fruitsap en de verwelkoming door onze voorzitter kon iedereen zich tegoed doen aan een uitgebreid warm en koud buffet en een overheerlijk dessertenbuffet.

Naar jaarlijkse traditie werden de Belgische kampioenen nog eens extra gevierd door onze vereniging. Zij ontvingen een trofee, hun kampioenslint in de Belgische kleuren en een getuigschrift voor hun kampioen pony.
De dagkampioenen en het beste hengsten- en merrieveulen van onze prijskamp 2017 te Balen ontvingen ook een welverdiende oorkonde en een lekker flesje cava.
Ook alle winnaars van alle reeksen van onze prijskamp 2017 te Balen ontvingen een oorkonde.

Het raden van het gewicht van de korf, die rijkelijk gevuld was met bieren, was een groot succes.
De korf werd ter plaatse gewogen en Debby Dijkmans was de gelukkige winnares.
Ook de 2 daarop volgenden werden beloond. Zij kregen een fles cava als troostprijs.
Ondertussen werd het stilaan tijd om de beentjes even uit te strekken en was het aan onze DJ ”Quadro” om te zorgen dat de dansvloer goed benut werd.
Omstreeks 2u00 liep het feest op zijn laatste beentjes en konden we terugblikken op een toffe en aangename avond.
Wij hopen dat u ook genoten hebt van deze avond en u volgend jaar terug mogen verwelkomen.
Foto's ledenfeest 2018