Op 25 februari 2017 omstreeks 19u00 verzamelden een 97 tal leden, familie, vrienden, sympathisanten….zich in De Kaasboerin te Postel/Mol om te genieten van ons jaarlijkse ledenfeest.
Na een glaasje bubbels en de verwelkoming door onze voorzitter kon iedereen zich tegoed doen aan een uitgebreid warm en koud buffet.
Ook het dessertenbuffet was weer op en top in orde.

Naar jaarlijkse traditie werden de Belgische kampioenen nog eens extra gevierd door onze vereniging. Zij ontvingen een trofee, hun kampioenslint in de Belgische kleuren en een getuigschrift voor hun kampioen pony.
Ook alle winnaars van alle provinciale wedstrijden 2016 georganiseerd door het Belgische studbook ontvingen een welverdiende oorkonde.
De dagkampioenen en het beste hengsten- en merrieveulen van onze prijskamp 2016 te Balen ontvingen ook een welverdiende oorkonde en een lekker flesje cava.

Ook het raden van het gewicht van de korf, die rijkelijk gevuld was met bieren en lekkernijen had veel succes.
De korf werd ter plaatse gewogen (12,030 kg) en Karin Van Dingenen was de gelukkige winnares.
Ook de 3 daaropvolgenden werden beloond, zij kregen een fles wijn als troostprijs.

Ondertussen werd het stilaan tijd om de beentjes even uit te strekken en was het aan onze DJ om te zorgen dat de dansvloer goed benut werd.

Omstreeks 2u30 liep het feest op zijn laatste beentjes en konden we terugblikken op een toffe en aangename avond.

Wij hopen dat het voor iedereen een geslaagde avond was en wij hopen u volgend jaar terug te mogen verwelkomen.
Ledenfeest 2017