Ledenfeest 2016
Op 27 februari 2016 omstreeks 19u00 verzamelden 120 leden, familie, vrienden, sympathisanten….zich in De Kaasboerin te Postel/Mol om te genieten van het jaarlijkse ledenfeest.
Na een glaasje bubbels en na verwelkoming door onze voorzitter kon iedereen zich tegoed doen aan een uitgebreid warm en koud buffet. Ook het dessertenbuffet was op en top in orde.

Naar jaarlijkse traditie werden de Belgische kampioenen nog eens extra gevierd door onze vereniging. Zij ontvingen een trofee en een lint in de Belgische kleuren voor hun kampioen pony.

Ook het raden van het gewicht van de korf, die rijkelijk gevuld was, had veel bijval.
Je kon formulieren invullen en raden maar…..
De korf werd ter plaatse gewogen en diegene die het kortst bij het juiste gewicht zat mocht de korf mee naar huis nemen.

Ondertussen werd het stilaan tijd om de beentjes even uit te strekken en was het aan onze DJ om te zorgen dat de dansvloer goed benut werd.

Omstreeks 2u15 liep het feest op zijn laatste beentjes en konden we terugblikken op een toffe en aangename avond.

Wij hopen dat het voor iedereen een geslaagde avond was en wij hopen u volgend jaar terug te mogen verwelkomen.