Ledenfeest 2015
Na de eerste geslaagde editie van ons ledenfeest in het nieuwe concept, heeft dit jaar het ledenfeest weer plaats gevonden op 28 februari 2015 in “De Kaasboerin” te Postel/Mol.

Omstreeks 19 u werden de leden, familie, vrienden,….. verwelkomd door het bestuur van onze vereniging en konden de talloze gasten alvast genieten van een glaasje bubbels.
Na een welgemeende verwelkoming van onze voorzitter werd er overgegaan tot het diner.
Iedereen kon zich tegoed doen aan een zeer uitgebreid warm en koud buffet met aansluitend een dessertenbuffet.
Tijdens het eten werden we vergast op aangename muziek van onze DJ Nordi.

Na een gevulde maag was het tijd om, naar jaarlijkse traditie, de Belgische kampioenen nog eens extra te vieren.
Zij ontvingen allemaal een aandenken en een lint met de Belgische kleuren voor hun kampioen pony.

Nu was het de beurt aan onze DJ Nordi om over te gaan tot “swingendere” muziek.
Het begon allemaal wat in “slow motion”, maar naarmate de avond vorderde was de dansvloer goed bezet.

Een vereniging kan echter niet blijven bestaan zonder inkomsten en daarom werd er tijdens de avond rondgegaan met formulieren om het gewicht van een korf gevuld met wijn, bubbels, lekkernijen te raden.
Een groot succes bleek achteraf, want iedereen wou die mooie, grote korf winnen…..
De korf werd ter plaatse gewogen en diegene die het dichtst bij het juiste gewicht zat mocht de korf mee naar huis nemen.

Omstreeks 2u liep de avond op zijn einde en konden we met voldoening terugblikken op een geslaagd ledenfeest.

Wij hopen dat iedereen genoten heeft van een toffe avond en dat we jullie volgend jaar terug mogen verwelkomen.

De foto's van dit evenement vindt u hier