Algemene vergadering 2015
Onze algemene ledenvergadering die doorging op zaterdag 10 oktober 2015 in het parochiaal centrum te Winksele-Delle was een groot succes.
Er was veel interesse vanwege de leden, waarvoor onze dank.

De dierenartsen Berthie Van Noten en Bert Gybels van de paardenpraktijk “t Santvliet” te Kampenhout hebben enkele problemen die zich voordoen in de ponywereld besproken, namelijk : ontworming en knieproblemen.
Nadien kon iedereen vragen stellen die door de dierenartsen uitgebreid werden toegelicht.
Ik denk wel dat iedereen die aanwezig was er enkele tips kon opsteken.

Nadien werden er foto’s van de ponywedstrijd op het scherm getoond.
Iedereen die graag foto’s wenste, kon zijn email adres opgeven om de foto’s te ontvangen.
Zijn er nog mensen die geïnteresseerd zijn om foto’s te ontvangen van de pony wedstrijd, laat het dan telefonisch of per mail weten aan het secretariaat.
Wij hadden ook in de zaal een “tonspel” opgesteld. Dit is een oud volksspel dat door jong en oud kon gespeeld worden.

We konden ook dit jaar weer terugblikken op een zeer geslaagde ledenvergadering.

Bedankt en wij hopen u ook volgend jaar te mogen verwelkomen !